Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Speelmolendatabasedag 2012

  • Speelmolendatabase

    Beste speelmolenaars,

    Zoals Coen al aangaf op dit forum organiseert de Speelmolendatabase dit jaar voor het eerst, op 15 september aanstaande, de Speelmolendatabasedag. Niet alleen voor de Nederlandse speelmolenaars maar ook voor de Belgische speelmolenaar.

    De voorgeschiedenis

    In 2007, het themajaar “Het jaar van de molens”, werd voor de eerste maal een speelmolendag gehouden. Na het succes van dat jaar, werd de speelmolendag al snel een jaarlijks terugkerend evenement op het gebied van speelmolens. Maar helaas zagen de organisatoren van de speelmolendag en later weekend, het aantal deelnemers per jaar, zienderogen achteruit gaan. Het aantal aanmeldingen van het laatste speelmolenweekend (2011), waren zodanig laag, dat de organisator Luc Ruigt besloot de stekker uit het evenement te trekken.

    Maar toch bleef daar een lege plaats achter. Daarom besloot de Speelmolendatabase dit gat op te vullen, met de Speelmolendatabasedag, welke dit jaar op 15 semptember gehouden zal worden.

    Aanmelden

    Het aanmelden voor de eerste Speelmolendatabasedag kan via een website die speciaal ontwikkeld is voor de Speelmolendatabasedag. Het adres is http://www.everyoneweb.com/speelmolendatabasedag/, ook vindt je op deze site meer informatie over de Speelmolendatabasedag en tips om de Speelmolendatabase bij jouw molen echt tot een succes te maken. Om direct aan te melden surf je naar: http://everyoneweb.com/wp/presentation_tier/Index.aspx?WebID=speelmolendatabasedag&BoomID=B1&KnooppuntID=K467&KnoopOpen=True&LG=

    Een lijst van deelnemende molens zal worden gepubliceerd in een speciale deelnemersdatabase, deze database is eveneens via de site te raadplegen. Direct naar de deelnemersdatabase ga je via: http://everyoneweb.com/wp/presentation_tier/Index.aspx?WebID=speelmolendatabasedag&BoomID=B1&KnooppuntID=K470&KnoopOpen=True&LG=

    Vragen of opmerkingen zijn meer dan welkom in een reactie op dit bericht of in een mailtje naar speelmolendatabase(@)hotmail.com (Voor versturen () verwijderen)

  • Coen

    Hoi

    Ik Heb Een Paar Weeken Geleden Aangemeld En Mijn Molen Staat Er Nog Steets Niet Bij

    Hoe kan Dat

    Gr Coen